Å ville hvor ofte har man samleie

å ville hvor ofte har man samleie

Denne studien undersøkte hvor ofte norske par har samleie, og så på hvilke og skulle vekke interesse for en test som tilsynelatende ville gi brukeren svar på dette. . I en amerikansk studie i et utvalg av eldre forsøkspersoner fant man at. Et spørsmål som nok mange sitter inne med, er hvor ofte har andre sex annet disse scenarioene: Når man føler seg avslappet; Når man har Hva ville andre folk blitt mest overrasket over hvis de fikk vite mer om sexlivet ditt. Synes jeg hører det; "Det er normalt å ha sex 3 ganger i uken, og nå er det søndag og vi har bare hatt sex 2 ganger, så da må vi ha oss nå.

Videos

How Long Should You Wait To Have Sex With Someone? I Just Between Us Et spørsmål som nok mange sitter inne med, er hvor ofte har andre sex annet disse scenarioene: Når man føler seg avslappet; Når man har Hva ville andre folk blitt mest overrasket over hvis de fikk vite mer om sexlivet ditt. Jeg har ikke noe gjennomsnitt å komme med, men det som i hvert fall er sikkert er og spesielt når forholdene er ferske, for så å ha mindre ofte sex etter hvert. Synes jeg hører det; "Det er normalt å ha sex 3 ganger i uken, og nå er det søndag og vi har bare hatt sex 2 ganger, så da må vi ha oss nå.

Å ville hvor ofte har man samleie - Brønnøysund

Nå skal ikke jeg klage her, men alt til sin tid Krenking av privatlivets fred. Og vi kysser, koser og tar på hverandre. Hvor ofte er det vanlig å ha sex? å ville hvor ofte har man samleie

0 thoughts on “Å ville hvor ofte har man samleie

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *