Hvordan fungerer vsco uten klær

hvordan fungerer vsco uten klær

I VINDEN: VSCO Cam er fotoappen alle snakker om. Redigering og effekter Ikke bare er den utrolig enkel å bruke, den har et godt utvalg  Mangler: klær. Q: Hvor handler du mest klær? A: Jeg handler kanskje mest klær på H&M og Zara. . Hva er fem ting vi ikke vet om deg? Jeg prøver hele tiden å dele litt av hverdagen min uten å tråkke over noen grenser. Fem ting På instagrambildene bruker jeg VSCO sitt S2 filter og så bruker jeg litt Aden i Instagram. Mange spør hvordan jeg redigerer bildene mine. Når jeg tar bilder Jeg legger til de bildene jeg tenker å bruke i VSCO. Min store favoritt er.

Hvordan fungerer vsco uten klær - Mandal norsk

Til slutt tok jeg på meg en rød leppestift fra Kat Von D. Beklager eventuelle skrivefeil… Autocorrect fra Iphone hehe Svar. Slik som jeg har min instagram nå som privat og jeg vet hvem som kan se det.

Hvordan fungerer vsco uten klær - Måløy

Du virker veldig avslappet i forhold til kostholdet ditt men du har jo DEN smellvakre kroppen, så det hadde vœrt kult å høre tankene dine rundt kosthold og trening! Når ho fikk spørmsål om å vise blider av sønnen på bloggane sa ho følgende: Så lenge gutten min ikke forstår hva det vil si at legge ut bilde av han på nettet og ikke kan svarefor seg legge, jeg ikke ut bilde av barnet mitt. VSCO Cam Jeg avslutter som regel med å legge på filter i VSCO, da jeg synes den appen har de beste filtrene. Jeg er i hvert fall glad for at fb ikke fantes da jeg var barn, og er glad for at det ikke ligger ute mange bilder av meg selv. hvordan fungerer vsco uten klær

Videos

Jeg avslutter som regel med å legge på filter i VSCO, da jeg synes den kun er ute etter å gjøre bildene dine hvite uten å måtte betale for det. Hva er din plan b som utdanning ved siden av eller etter bloggen? 2. til å skrive godt eller skriver du bare ned måten du tenker på uten å endre det? . Hei jeg lurte på hvilke butikker handler du klær fra? Har du VSCO?. Gutt ligger på benk (bio-brand.eu). Kan du legge ut bilder av andre på internett uten å spørre dem om tillatelse? Hva er viktig å tenke gjennom før du legger ut  Mangler: klær.

0 thoughts on “Hvordan fungerer vsco uten klær

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *