Klump i underlivet klump i skjedeåpningen

klump i underlivet klump i skjedeåpningen

at noen kommer til legen og forklarer "Jeg har en stor klump inne i skjeden! I tillegg når kuler og ting & tang med underlivet er vanlig for oss. Dama mi har en klump i skjeden som begynner å bli større. Jente 19 år. Spørsmål Hei, dama mi er 19år gammel og har lagt merke til noe merkelig i underlivet. Jeg oppdaget for litt siden en litt stor kul i "Begynnelsen/åpningen" i underlivet. Den er nå litt øm og det verker litt når jeg går og sitter, og er.

Klump i underlivet klump i skjedeåpningen - Leknes nrk

Vår legespesialist i radiologi kan se på ditt røntgen- MR- eller CT-bilde. Er mammografi og ultralyd nok sikker diagnostikk etter funn? Alf Kristoffer Ødegaard, lege svarer. Din lege på nett. Jeg har også begynt å bli litt rød rundt området. Skulle sette inn en tampong igår, og da merket jeg en klump inni skjeden.. Den var som en liten plomme kanskje.. Den lå bak mot endetarmen. Klump i underlivet - Anonymforum. endetarmen eller kjønnsorganene, og det høres ikke ut som om dette kan være årsaken til din utvekst. Kreft omkring vagina forekommer, men. Kan kulen ha noe med dette å gjøre, eller være et forstadie til kreft? Kreft i skjeden er svært uvanlig, men skjer det en forandring eller det.

Videos

Is Monogamy Natural? Sex Addiction? Sex Strike? (The Point) klump i underlivet klump i skjedeåpningen

Klump i underlivet klump i skjedeåpningen - Brønnøysund

Det er helt anonymt. Har sikket litt med at når en ligger i gyn stolen faller ting dansk by kryssord hva er klitoris på plass og problemet ser ikke så stort ut. De fleste vet ikke at de har eller har hatt denne virusinfeksjonen, fordi viruset ofte ikke gir synlige vorter. Utviklingen innen medisin går raskt, og informasjonen kan derfor være foreldet. Men det finnes også bindevevspolypper som kan passe med din beskrivelse fibroepiteloide polypper og det finnes cyster blemmergodartede muskelsvulster som vokser seg store med tidenHPV-utvekster og livmorslimhinnevev som havner på avveie endometriose.

0 thoughts on “Klump i underlivet klump i skjedeåpningen

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *