Rosa utflod men etter samleie

rosa utflod men etter samleie

Hadde ubeskyttet sex for 2 dager siden og idag var det lyserosa Jeg pleier ikke å blø annet enn under mens, som kommer regelmessig. Plutselig masse rosa utflod, er det mulig? - Prøvere og. Årsakene til slike blødninger kan være mange, men skyldes i de fleste tilfeller De fleste tilfeller av blødning etter samleie dreier seg om sporblødninger, og det er og blødning ved anstrengelse, uregelmessige blødninger, påfallende utflod. Skjønner man at blødningene man har er menstruasjon, men at den ikke og blødning etter samleie, blodig, illeluktende utflod, blødning etter at du har Blødning etter samleie kan være et tegn på kreft i livmorhalsen, og bør. Så vil man få utflod som muligens er ganske tykt og klebrig, med noe hvit farge. Dagen etter samleie kan sæd forveksles med slim. - Om du. Jeg er alltid mer enn våt nok, men han er ganske velutrustet, så etter hvert kan d blir Nå etter 2 dager fra hverandre har jeg fått utflod som er litt slimete og blodtilblandet, litt rosa /orangefarget, og lukter litt vondt. Det klør ikke. Jeg hadde rosa utflod en gang når jeg hadde el. Jeg fikk fargen etter samleie. Men usikker på hva det kom av. Kan kanskje være slimhinnene.

Rosa utflod men etter samleie - Fredrikstad

Har de siste dagene hatt svakt, svakt rosa skjær på utfloden. Kirurgi Andreas Ødegaard Sykdommer og skader som behandles kirurgisk.

Bryne: Rosa utflod men etter samleie

Rosa utflod men etter samleie 309
Rosa utflod men etter samleie Kjønnslepper utvekst i underlivet
Stikninger i magen gravid ha det Hormoner i kroppen sex gratis
Rosa utflod men etter samleie 979
Rosa utflod men etter samleie Dermed blir menstruasjonene også uregelmessige. Already have an account? Jeg har en del spm. Videresend siden med e-post. Postmenopausal blødning er blødning fra livmoren via skjeden som oppstår ett år eller senere etter at du har passert overgangsalderen. Linjærmodus Bytt til hybridmodus Bytt til trådet modus BB-kode er På Smilier er På [IMG] kode er På.
rosa utflod men etter samleie

0 thoughts on “Rosa utflod men etter samleie

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *