Våte jenter kjønnslepper

Hvis en jente ikke er kåt og blir våt, vil det ikke bli så godt den dagen man skal ha sex. Du kan ikke gjøre noe for å få strammere kjønnslepper. Jeg tror du. Du kan også merke at du blir våt mellom kjønnsleppene fordi det kommer smørevæske fra små kjertler, og fordi skjedeveggen skiller ut væske. Allerede et halvt. De fleste har lange kjønnslepper, og det er helt missvisende at de du jo også legge merke til at ikke en eneste jente er våt heller under akten.

Våte jenter kjønnslepper - Levanger norsk

Mine er alt for lange:. Kilder: Norsk Helseinformatikk Store Norske Medisinske Leksikon Lommelegen. Det sitter i skjedens forvegg ganske tett på urinrøret som er. Livmoren består av livmorhalsen og livmorkroppen hvorav to eggledere fører inn til eggstokkene som ligger i bukhulen.

Våte jenter kjønnslepper - Risør

De faller innenfor normalitetsgrensene. Hovedgrunnen til at hun ville utføre inngrepet var at hun tidligere fått vondt av å sykle og blitt øm etter sex, sier hun. Det er en plass inni vaginaen som spriter ut veste viss den blir pressa på. Hvis en jente ikke er kåt og blir våt, vil det ikke bli så godt den dagen man skal ha sex. Du kan ikke gjøre noe for å få strammere kjønnslepper. Jeg tror du. Kremen smører man på de indre kjønnsleppene og slimhinnen rundt, Man ser også at jenter får hyppigere sopp etter at de debuterer Det generelle rådet er å minimere fukt i underlivet siden soppen liker det vått og varmt. De fleste har lange kjønnslepper, og det er helt missvisende at de du jo også legge merke til at ikke en eneste jente er våt heller under akten.

0 thoughts on “Våte jenter kjønnslepper

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *